Monday, 1 August 2011

Study Group >>

Hey hey hey ....
Alhamdulilah.....kini dengan skype kita boleh bat study group taw.....
Mudahkan....hah...especially for gurl...
xperlu la keluar rumah lagi bcoz kat rumah pun boleh bat study group loo............
kalau gurl or boy tu tetap nk kuar jgk..hah tu mesti ada smething tuu....
Kan skype dah da video call siap dgn pakej group lagi ada pe hal la nk kuar lagi.....???
knpe ? u all nk cakap study dalam vdeo call xseronok bcoz xreal ?????
hey hey....
orang selalu cakap kalau hendak seribu daya...
but...
kalau xnak...seribu dalih laaa....
Walaupun di mana kita berada  jua...
kalau hati tu dah di sertakan niat semua benda mesti jadi beb !!!
Semuanya terletak pada niat seseorang tuuu .....

SO TEGASNYA SEKALI LAGI !!
Belajar secara group dalam skype dapat mengelakkan masalah lain berlaku...
but..if da sesetengah manusia yang buat benda len dalam video call tu...
korang pikir2 r sendiri...
tuhan nampak semua perbuatan yang kita lakukan taw..
 ( wah...alah pidato gitu deh...hihi )

so... that all...
thanz 4 geng study group fiqa n ema dany...hihihi
thanz 4 this read...(aku pown xtaw pa yg aku tuls..)
kalau xpuas hati sila tinggalkan komen anda...ok >>> (^_^)

No comments:

Post a Comment

Tentang Kami Aishiteru..

My photo
Jitra, KedAh, Malaysia
Hey hey hey... firstly thank bcoz u all sudi masok blog nie....n...especially 4 fwenz yg dh follow this blog nie la... blog nie actually masih new n mcm2 bnda da...al maklumla baru mula mencuba dlm pembikinannya... so klau serabut 2 jgn kata pa2 la wey... N 4 your inform jgak blog nie ditubuhkan oleh farmelia sdn.bhd... hihi...so jgn ssegan silu utk slalu lawati blog nie n byk2kn la coment n sebar2kn la ea kpd org lain ok... (^_^)